Basis website

Voor startende en kleine ondernemers is het van belang om zichtbaar te zijn. Buiten het feit dat de fiscus hieraan eisen stelt, heeft het ook een goede uitstraling.

AB.nl is specialist in goedkoop webdesign. Bij ons krijg je een complete websitepakket voor de gestelde prijs. We houden deze prijs bewust laag zodat elke ZZP’er en MKB’er ermee uit de voeten kan. Krijg je dan voor zo’n scherpe prijs wel een goed werkende website? Uiteraard! Alle functies die je als ZZP’er / MKB’er nodig hebt, zitten in de te bouwen site.

Met de basis website krijg je het volgende:

 

Webdesign

Om te beginnen natuurlijk mooi, modern en belangrijk: responsive webdesign. Zodat jouw website er op elk beeldscherm (van mobiel tot desktop) netjes uitziet.

Wij zorgen standaard voor het volgende:

CMS

CMS staat voor Content Management System, ofwel ‘beheer je inhoud’. Wij geven je de mogelijkheid om zelf je content te beheren. Wees niet bang dat je de website verniel, want dat is niet mogelijk. Wij zijn verantwoordelijk voor de lay-out en de werking, en jij onderhoud je eigen teksten.

SEO

Hoewel de concurrentie groot is, gaan wij met onze SEO-mogelijkheden trachten uw website op een hogere positie te plaatsen binnen Google of andere zoekmachines. Maar, eerlijkheidshalve richten wij ons op Google, omdat dit nu eenmaal de grootste zoekmachine is. Elke pagina wordt SEO klaargemaakt. SEO staat voor Search Engine Optimalisation.

SEA als optie

SEA staat voor Search Engine Advertising ofwel zoekmachines adverteren. Als u budget heeft om online een advertentie campagne te doen, zult u zien dat uw omzet en bezoekersaantallen zullen stijgen.

Of toch liever een maatwerk website?

website laten maken?

U kunt geen inhoud kopiëren vanaf de site van AB.nl