Bouwen

van de website

Uw huidige website blijft online. Als u nog geen website bezit, wordt er wel een domeinnaam geregistreerd waarop vervolgens te lezen zal zijn dat de website i.v.m. onderhoud tijdelijk offline is.

Wij bouwen de website op een andere digitale locatie. Als de website in grote lijnen klaar is, krijgt u de link per mail zodat u mee kunt kijken naar de website. Als u akkoord gaat met het concept, maken wij de site af. En uiteraard kunt u uw wensen nu nog kenbaar maken. Dat is allemaal geen probleem.

De bouw van uw website is compleet. Wij zorgen voor de implementatie van de SEO (zie onderstaand), optimalisering van uw beveiliging en de caching. Dit laatste houdt in dat uw website snel wordt geladen bij de bezoeker.

De SEO (Search Engine Optimalisation) implemteren wij als uw website is gemigreerd naar uw definitieve domeinnaam. De SEO zorgt ervoor dat bezoekers naar uw website worden getrokken door de diverse zoekmachines, waarvan Google de grootste is. Vervolgens gaat uw website online en is klaar voor gebruik. 

Heeft u een digitale folder, dan kunnen we ook inbouwen dat bezoekers na achterlaten van een email adres automatisch de folder in de mailbox ontvangen zonder tussenkomst van u. U ziet wel dat de folder is aangevraagd, dus u kunt desbetreffende potentiële cliënt achteraf benaderen op uw eigen manier.

Daarnaast zorgen wij dat uw website een zogenaamd ‘groen slotje’ krijgt. Zodat de bezoeker kan zien dat een veilige website wordt bezocht. U ontvangt deze SSL certificering als service van AB.

 

Alle voordelen nog een keer op een rijtje:

  • Bouw van de site volgens uw wensen
  • In de back-end verzorgen wij de juiste SEO instellingen
  • U krijgt een zoekfunctie op de site
  • Wij kunnen PDF folders automatisch naar potentiële cliënten toe laten zenden, u bouwt daarmee een database aan nieuwe relaties op.
  • Wij zorgen voor SSL certificering. De bezoekers zien een veilige website.

U kunt geen inhoud kopiëren vanaf de site van AB.nl