Gratis website

voor non-profit | vereniging of goede doel stichting

Maatschappelijk betrokken

AB | Webdesign & Onderhoud is maatschappelijk betrokken bij de samenleving. Daarom bieden wij aan non-profit organisaties zoals verenigingen en goede doelen stichtingen de mogelijkheid aan tot een gratis website. 

Aan deze actie zijn een aantal voorwaarden gekoppeld. Deze kun je hier lezen. 

Bij deze actie kunt u worden  ingeloot voor een gratis website. AB | Webdesign & Onderhoud streeft erna om elke maand één organisatie van een gratis website te voorzien. De winnaar van de loting krijgt uiteraard bericht van ons en van de website wordt uiteraard melding gemaakt op onze eigen website. Nadat uw organisatie is opgegeven slaan wij uw gegevens op. Mocht u dit keer niet aan de beurt zijn, loten wij u wellicht een volgende keer uit. U zult van ons een bevestiging ontvangen dat uw gegevens zijn binnen gekomen en indien uitgeloot krijgt u van ons aanvullende mails.

Waarom?

De reden is simpel. AB | Webdesign & Onderhoud is een relatief klein en jong bedrijf dat graag zijn stempel weer zetten in de digitale wereld. Door op de nieuwe website een advertentie van ons eigen bedrijf  te plaatsen, vergrootten wij de kans op meer aandacht voor ons bedrijf.

Daarbij slaan wij twee vliegen in één klap. Uw organisatie ontbreekt het vaak aan die vrijwilliger die een elementaire goede website kan bouwen, kennis die wij graag ter beschikking willen stellen, en anderzijds krijgen wij met onze banner een groter publiek.

Voorbeeld
Voorbeeld van een gratis website is bijvoorbeeld voor stichting Vrienden van de Beiaard in Beverwijk. Deze stichting beheert het Carillon in de Agathakerk. Wij hebben een representatieve website voor de stichting gemaakt met een banner van ons. Bekijk hier het resultaat.

Kunt u zich in deze wijze van sponsoring vinden, neem dan via onderstaand formulier contact met ons op. En wellicht kiezen wij u uit de inzenders voor de volgende gratis website.

 

 
 

Schrijf je nu in

website laten maken?

U kunt geen inhoud kopiëren vanaf de site van AB.nl