Introductie

Fijn dat u even verder de moeite neemt om onze website te bezoeken.  Wij zijn een klein bureau die speciaal voor de MKB ondernemer voor een schappelijke prijs website ontwikkelt en bouwt.  Wij zijn onderdeel van Fotostudio Heemskerk.  Wij kunnen dus ook uw foto-bestanden voor de website bijwerken en optimaliseren. Voor de duidelijkheid: Wij houden ons niet bezig met de de bouw en onderhoud van webshops. Dat is niet onze doelgroep. Wij staan graag ten dienste van de

  • ZZP-er,
  • kleine (non-profit) organisatie
  • of kleine IB – ondernemer

die graag een frisse, up-to-date website wenst voor een mooie prijs. Een webshop vraagt immers veel onderhoud en dat zou kunnen resulteren dat wij voor enkel een paar opdrachtgevers kunnen werken, en dat is niet onze bedoeling.

Ons concept is even simpel als doeltreffend. Voor een vaste prijs van € 25,– excl. BTW per uur maken, bewerken en onderhouden wij uw website. De declaratie daaromtrent gaat per blokken van 10 minuten.

Herkent u dit?

Herkent u de situatie dat u eigenlijk tijd moet vrijmaken om zelf de website bij te houden? Dat u telkenmale weer moet verdiepen in de technische, gecompliceerde wereld van de web ontwikkelaars. Dat iedereen roept dat het zo makkelijk is? En voor u het weet bent u 4 weken verder, en zit u gedesillusioneerd achter uw bureau, terwijl u in die tijd veel andere zaken, waar u veel meer verstand van heeft, had kunnen afronden. En als het dan gelukt is, weet u dan zeker dat als het plaatje er aan de voorkant redelijk uitziet, u zeker weet dat de instellingen aan de achterzijde goed staan?

Kortom, als u tegen deze zaken aanloopt, bel dan eens met ons voor een vrijblijvende afspraak. Kijken we samen met u of wij een passende oplossing kunnen vinden voor uw probleem.

Bel fotostudio Heemskerk voor meer informatie:

Onze webdiensten:

AB | Webdesign & Onderhoud

Ontwerpen

AB ontwerpt voor u een complete website

Bouwen

AB bouwt voor u de website en die op alle apparaten goed te zien is.

AB | Webdesign & Onderhoud

Onderhouden

AB neemt desgewenst het onderhoud en de updates van de website voor haar rekening.

Webhosting

Desgewenst kan AB uw domein hosten

AB | Webdesign & Onderhoud

U kunt geen inhoud kopiëren vanaf de site van AB.nl