Een nieuwe website laten maken

welkom bij AB

U bent op zoek naar een nieuwe website:

Wij geven u een aantal motiverende redenen om te investeren in een nieuwe website:

  1. Een huidige website laten “verbouwen” zodat het weer de tand des tijds kan doorstaan is achterhaald. Het kost te veel tijd om de verouderde technieken aan te passen en daarnaast zorgt die zelfde verouderde techniek voor een zeer beperkte beschikbaarheid van specialisten.
  2. Die zelfde verouderde techniek zorgt er tevens voor dat nieuwe functionaliteiten niet toepasbaar zijn.
  3. Content management problemen. In principe is de CMS het hart van de website. Maar de CMS kan ook de grootste bottleneck factor zijn voor de site. Er zijn tal van redenen rondom de CMS op te noemen die het rechtvaardigen om een nieuwe site op te bouwen.
  4. Hoge hostingkosten. Bij ons host u al een domein + mailserver voor € 30,– excl. BTW per jaar.
  5. Uw klant- en transactiedata zijn niet beschikbaar. Of uw huidige webbouwer stelt deze alleen ter beschikking tegen (hoge) kosten.
  6. Trage of instabiele website. Iedere foutmelding kost u potentiële klanten.
  7. Niet alle producten zijn goed vindbaar of browsebaar
  8. Website is niet optimaal bruikbaar met alle browsers en mobiele devices.
  9. Verouderd visueel design.
  10. Problemen met privacy, veiligheid voor bezoekers en databeveiliging.30

AB webdesign & onderhoud biedt aan de MKB ondernemer voor een schappelijke prijs een representatieve website aan. Een website die zowel op een desktop, tablet of telefoon goed te zien is!

Ook neemt AB de ‘Search Engine Optimalisation’ voor haar rekening. Dat is de functie dat achter de schermen uw pagina’s op de juiste manier gelezen kunnen worden in de zoekmachines.

Ook kan AB de hosting aanbieden van uw domein en mailservers.

Dus voor opbouw, webhosting en onderhoud bent u bij ons aan het juiste adres. En dat alles voor een vast uurtarief! En, let op! Voor het onderhoud van uw website werken wij met blokken van 10 minuten! Dus is de klus geklaard binnen 10 minuten, ontvangt u ook een factuur voor 10 minuten!

U kunt geen inhoud kopiëren vanaf de site van AB.nl