Hoe kom ik goed beslagen ten ijs….

hoe kom ik goed beslagen ten ijs

Klikken

Nee, niet verklikken, maar een klik hebben. Als je een webdesigner zoekt, zorg dan in ieder geval dat je een klik hebt. Zonder klik NIET doen! Als wij geen klik hebben, houdt het gewoon op. Je maakt pas een goede website als er sprake is van synergie.

Advies

Super dat je eigen ideeën hebt en goed heb nagedacht over je nieuwe website. Maar laat dit niet leidend zijn. Zijn jou ideeën wel uitvoerbaar bijvoorbeeld, of gaat dit ten koste van iets anders. Met andere woorden: Super dat je met input komt, maar luister vooral naar de professional. Dat komt je website ten goede. Wacht maar af!

Analyse

Wat weten we eigenlijk over je huidige website. Of wat wil je weten of je nieuwe website. Er zijn nog voldoende ondernemers die denken dat met het bouwen van een website de klanten vanzelf binnen komen. Dat is gewoon niet waar. Heb je voldoende werk en is jou website geen instrument voor meer omzet, dan prima! Maar wil je actief met je website meer omzet genereren, dan zullen je toch moeten investeren. Wij kunnen op basis van tools je website analyseren en je advies uitbrengen. Wij kunnen ervoor zorg dragen dat je maandelijks gerapporteerd wordt over de statistieken van je website. Vraag ernaar!

Nuchter

Blijf gefocust en nuchter bij je website. Verwacht niet dat deze op de eerste plaats staat bij Google. Dat is gewoon niet realistisch. Maar verwacht wel dat er dan ook alles aan gedaan wordt om een goede positie te bereiken.

U kunt geen inhoud kopiëren vanaf de site van AB.nl