Onderhoud

van uw website

Wellicht herkent u het probleem van onderhoud van uw website. U heeft zich al eens verdiept in de materie, maar het kost u telkenmale veel tijd om de website constant bij te werken. Daarnaast kunt u met de vrijgekomen tijd wellicht meer geld verdienen als zelf het ‘wiel’ steeds maar weer uit te vinden.

 

AB vraagt een vast tarief per uur, en er wordt in blokken van 10 minuten gedeclareerd. Dus stel, u heeft een wijziging of een reeks wijzigingen die slechts 20 minuten arbeid opleveren, dan krijgt u ook een factuur voor 20 minuten. De tijd wordt afgerond in vakken van 10 minuten naar boven.  Maar ook voor het toevoegen van nieuwe pagina’s rekenen wij het zelfde uurtarief, verdeelt in blokken van 10 minuten.

 

Dus voor een probleem waar u bijvoorbeeld 2,5 uur voor bezig zou zijn en wij kunnen dit in een half uur oplossen is dit pure winst.

 

 

Altijd vrij om te gaan en te staan

Wij willen geen verstoorde relatie die alleen maar draait omdat er een abonnement is. U bent vrij om te staan en te gaan!

Geen kleine lettertjes

Ook geloven wij niet in een verplichte minimale afname. Dat zou alleen maar de relatie verstoren. Heeft u online niets te melden, dan laten wij het zo!

Eerlijke factuur

Wij facturen in blokken van 10 minuten door. Dus ideaal voor die kleine klusjes waar u zelf niet aan toekomt.

Hebben wij uw interesse gewekt?

Check dan onze onderstaande kosten om u nog meer te verrassen.