Ontwerpen

van uw website

Bij het ontwerp van de website zal goed gekeken worden naar de functie van uw website. Bent u een organisatie die puur informatief een website onderhoudt of dient het om nieuwe klanten te werven.

Bent u zelf goed in teksten schrijven en uw doelstelling duidelijk op papier te zetten, dan scheelt dat behoorlijk in de kosten. Wat overblijft voor ons, is alleen het technisch ondersteunen om een website te maken. U levert kant en klaar uw teksten aan. Heeft u daarbij ook nog mooie, representatieve foto’s bent u helemaal spekkoper.  Een website van stel 4 tot  6 pagina’s kan in één tot twee dagen gebouwd worden. De kosten van de bouw en ontwerp is dan met € 400,– ex BTW klaar.

Heeft u dit niet, dan helpen wij u graag. Wij gaan dan in de voorbereiding samen om tafel om uw ideeën en uw manier van ondernemen op papier te krijgen. Uw visie van ondernemen moet namelijk terugkomen in de website. We gaan samen op zoek naar soortgelijke websites binnen uw branche om te kijken hoe zij hun digitale zaken op orde hebben en wellicht heeft u hier commentaar op. Zo kunnen we in gezamenlijkheid tot een concept komen.

 

U kunt geen inhoud kopiëren vanaf de site van AB.nl