Herkent u dit?

Herkent u de situatie dat u eigenlijk tijd moet vrijmaken om zelf de website bij te houden? Dat u telkenmale weer moet verdiepen in de technische, gecompliceerde wereld van de web ontwikkelaars. Dat iedereen roept dat het zo makkelijk is? En voor u het weet bent u 4 weken verder, en zit u gedesillusioneerd achter uw bureau, terwijl u in die tijd veel andere zaken, waar u veel meer verstand van heeft, had kunnen afronden. En als het dan gelukt is, weet u dan zeker dat als het plaatje er aan de voorkant redelijk uitziet, u zeker weet dat de instellingen aan de achterzijde goed staan?

Kortom, als u tegen deze zaken aanloopt, bel dan eens met ons voor een vrijblijvende afspraak. Kijken we samen met u of wij een passende oplossing kunnen vinden voor uw probleem.

Zelf beheren met CMS of beheer uit handen geven?

Wij kunnen u een eigen login geven voor het het beheer van uw website, zodat u dagelijks uw blogs of teksten kunt aanpassen.

Maar u kunt ook het onderhoud bij ons in handen geven. Wij werken met blokken van 10 minuten facturatie, zodat het klusje dat ons slechts enkele minuten kost u ook daadwerkelijk slechts in die minuten in rekening wordt gebracht, afgerond in 10 minuten naar boven.

Zo kunt u uw expertise wijden aan zaken waarvan u echt verstand van heeft, en doen wij de onze!

Laat u verrassen door onze gunstige prijsstelling....

Onze digitale oplossingen voor serieuze ondernemers

Maak een afspraak met AB

Ervaar onze kracht van een kleinschalig persoonlijke aanpak

Laat je verrassen door onze aanpak!

Contact

AB Webdesign- & Onderhoud
(onderdeel FSH)


Engelandstraat 76

1966 NJ Heemskerk

Tel: 06 – 33 996 990

mail@ab.nl

contact opnemen

WordPress

AB Webdesign- & Onderhoud is gespecialiseerd in de ontwikkeling en onderhoud van WordPress websites. Dit houdt in dat wij u alle vrijheid kunnen geven om zelf content te plaatsen op uw website. 

AB is onderdeel van FSH te Heemskerk.