AB logo Webdesign-Hosting

Over ons

Ik ben Inge Bakker en ben eigenaresse van een fotostudio. Samen met mijn partner run ik zowel Fotostudio Heemskerk als AB Webdesign- & Onderhoud.

Wij zijn al sinds 1991 ondernemers en kennen klappen van de zweep. Vanuit onze fotostudio ontmoeten wij wekelijks nieuwe mensen wat ontzettend leuk is. Maar uiteraard krijgen wij een vaste band met de ondernemers waarvoor wij de website maken en onderhouden. Omdat wij nu eenmaal de ruimte in onze woning bezitten, hebben wij altijd vanuit ons woonadres gewerkt. En dat is voor ons zeer fijn. 

Voor onze vaste cliënten scheelt dit een hoop ‘overhead’ kosten en wij kunnen zo onze verloren uurtjes rustig aan projecten werken.

Sinds 1994, rondom de start en het ontstaan van grootschalig toegankelijk internet hebben wij altijd zelf onze eigen websites gemaakt voor onze ondernemingen. Eerst met hele basale software en later direct met het schrijven van de code en CSS.

Omdat het uitschrijven van een website in code + CSS zeer tijdrovend is, zijn we sinds jaar en dag over gestapt op de opensource software van WordPress.

Dit content managementsysteem stelt ons in staat de mooiste websites te maken en u als eindgebruiker de touwtjes in handen te geven om zelf data up to loaden en uw eigen berichten online te plaatsen.

Op deze manier kunnen wij tegen een zeer concurrent tarief werken.

Daarnaast huren wij serverruimte waardoor wij in staat zijn om zelf en voor derden de websites te hosten en de mailservers in te richten. 

Wij nodigen u dan ook van harte uit om een keertje bij ons in gesprek te gaan voor uw volgende project.

 

Onze digitale oplossingen voor serieuze ondernemers

Maak een afspraak met AB

Ervaar onze kracht van een kleinschalig persoonlijke aanpak

Laat je verrassen door onze aanpak!

Contact

AB Webdesign- & Onderhoud
(onderdeel FSH)


Engelandstraat 76

1966 NJ Heemskerk

Tel: 06 – 33 996 990

mail@ab.nl

contact opnemen

WordPress

AB Webdesign- & Onderhoud is gespecialiseerd in de ontwikkeling en onderhoud van WordPress websites. Dit houdt in dat wij u alle vrijheid kunnen geven om zelf content te plaatsen op uw website. 

AB is onderdeel van FSH te Heemskerk.