Wekelijks of dagelijkse onderhoud van uw website...

Herkent u dit….?

AB | Webhosting & Onderhoud

U bent ondernemer. U bent een vakman. U weet al wat uw cliënt wenst alvorens zij überhaupt  de vraag hebben gesteld. Maar ’s avonds als u uw administratie moet bijwerken (ook al geen favoriete bezigheid, maar moet toch!) is daar ook nog die website.

Daar hikt u tegenaan. U weet, net als bij de administratie, dat u één en ander moet bijwerken, maar het er van komen, komt maar niet van de grond. 

Voor dat probleem hebben wij een oplossing. U geeft aan ons aan wat er gewijzigd of aangepast moet worden aan de website. En dit is dan een WordPress Site *).

Wij werken in blokken van 10 minuten. En zodanig wordt u ook uit gefactureerd. Wat voor u een helse job is, is voor ons een peulenschil. En de tijd die u over heeft, kunt u besteden aan omzet binnen uw eigen organisatie. Wedden dat u hierop verdient? 

 

 

 

Altijd vrij om te gaan en te staan

Wij willen geen verstoorde relatie die alleen maar draait omdat er een abonnement is. U bent vrij om te staan en te gaan!

Geen kleine lettertjes

Ook geloven wij niet in een verplichte minimale afname. Dat zou alleen maar de relatie verstoren. Heeft u online niets te melden, dan laten wij het zo!

Eerlijke factuur

Wij facturen in blokken van 10 minuten door. Dus ideaal voor die kleine klusjes waar u zelf niet aan toekomt.

Hebben wij uw interesse gewekt?

Check dan onze onderstaande kosten om u nog meer te verrassen.