Website Onderhoud

AB.nl fluitje van een cent

"fluitje van een cent..."

Niet dat wij alle wijsheid in pacht hebben, maar kent u dat gevoel dat u een forse tijd bezig bent om uw website weer in het gareel te krijgen. U veel tijd besteed aan “hoe moet dit ook al weer…”

Voor ons dit dagelijks werk is, en wij daarom een fractie van de tijd nodig hebben die u bezigt om de website weer online te krijgen. Waarbij u ook nog de kans loopt dat u blijft hangen in oude materie. AB.nl is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en zal deze ook toepassen op uw site.

Daarbij factureren wij niet per uur, maar per 10 minuten. Maandelijks overzichtelijke uitgefactureerd. Zonder contract en zonder verdere verplichtingen. Makkelijk toch? Bij een ander zit u toch al snel vast aan een VAST contract! 

Dus laat uw onderhoud lekker doen door AB.nl

Altijd vrij om te gaan en te staan

Wij willen geen verstoorde relatie die alleen maar draait omdat er een abonnement is. U bent vrij om te staan en te gaan!

Geen kleine lettertjes

Ook geloven wij niet in een verplichte minimale afname. Dat zou alleen maar de relatie verstoren. Heeft u online niets te melden, dan laten wij het zo!

Eerlijke factuur

Wij facturen in blokken van 10 minuten door. Dus ideaal voor die kleine klusjes waar u zelf niet aan toekomt.

Wij zijn gespecialiseerd in

WordPress

Onderhoud

De voordelen

Waarom WP onderhoud uitbesteden?

U heeft uw WP website op orde. U gaat weer over op de orde van de dag. Maar omdat WP een open source content management systeem is, wordt er continu verbeteringen aangebracht. Is het niet aan het systeem zelf, dan is het wel aan de plugins die u verwerkt heeft. Hoe vaak heeft u een backup van het systeem gemaakt? Zeg nu eerlijk! Wij zorgen ervoor dat wekelijks het systeem wordt gecheckt en wordt bijgehouden.

Hebben wij uw interesse gewekt?

Check dan onze onderstaande kosten om u nog meer te verrassen. 

U kunt geen inhoud kopiëren vanaf de site van AB.nl