WordPress

Onderhoud

De voordelen

Waarom WP onderhoud uitbesteden?

U heeft uw WP website op orde. U gaat weer over op de orde van de dag. Maar omdat WP een open source content management systeem is, wordt er continu verbeteringen aangebracht. Is het niet aan het systeem zelf, dan is het wel aan de plugins die u verwerkt heeft. Hoe vaak heeft u een backup van het systeem gemaakt? Zeg nu eerlijk! Wij zorgen ervoor dat wekelijks het systeem wordt gecheckt en wordt bijgehouden.

"fluitje van een cent..."

Niet dat wij alle wijsheid in pacht hebben, maar kent u dat gevoel dat u een forse tijd bezig bent om uw website weer in het gareel te krijgen. U veel tijd besteed aan “hoe moet dit ook al weer…”

Voor ons dit dagelijks werk is, en wij daarom een fractie van de tijd nodig hebben die u bezigt om de website weer online te krijgen. Waarbij u ook nog de kans loopt dat u blijft hangen in oude materie. AB.nl is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en zal deze ook toepassen op uw site.

Daarbij factureren wij niet per uur, maar per 10 minuten. Maandelijks overzichtelijke uitgefactureerd. Zonder contract en zonder verdere verplichtingen. Makkelijk toch? Bij een ander zit u toch al snel vast aan een VAST contract! 

Dus laat uw onderhoud lekker doen door AB.nl

Lange staat van dienst

AB.nl heeft een lange staat van dienst. De eigenaren hebben hun roots in de financiële & juridische wereld. Dat hebben zij om legitieme redenen vaarwel gezegd. Bij de start van ons digitale tijdperk waren zij er al vroeg bij. Het domein AB.nl is al sinds 1994 in hun bezit. Sindsdien hebben zij zich bekwaamt in het maken van websites. Eerst alleen voor de eigen ondernemingen en nu ook voor derden.

In eerste instantie zijn de websites altijd gemaakt met de software van Dreamweaver (Adobe). In vergelijking met WordPress komt bij Dreamweaver veel code-kennis om de hoek kijken. Ook op het gebied van CSS heeft AB.nl veel kennis opgedaan.

Met al deze kennis, en het gemak van WordPress kunnen nu de mooiste websites gemaakt en onderhouden worden.

 

AB floppies

AB.nl is onderdeel van Fotostudio Heemskerk.

Naast webdesign en hosting kunnen wij ook beeldverwerking aanbieden.

Da’s mooi meegenomen, want beeldverwerking en webdesign kunnen in één zin gezegd worden.

Veel ondernemers hebben wel foto’s maar die zijn meestal op een smartphone gemaakt.

Wil je echt mooie content voor je website dan kan AB.nl ook de beelden verzorgen. Zowel video als gewone fotografie.

 

Over de kosten

Over de kosten kunnen wij kort zijn.

Al onze werkzaamheden rondom uw website worden tegen het zelfde tarief afgerekend. En dit in blokken van 10 minuten. Dus zijn we 15 minuten bezit, krijgt u voor 20 minuten een factuurtje. Wij zeggen letterlijk factuurtje. Want kijkt u maar eens wat voor prijs wij hiervoor rekenen.

WordPress website laten maken?

AB. nl maakt met groot plezier een nieuwe website voor u op basis van WordPress. Zo krijgt u hierbij de volledige ruimte om ook zelf content te plaatsen op uw eigen website.

AB.nl koopt geen templates in. De gehele realisatie van de website is gebaseerd op de input van de eigenaar c.q. opdrachtgever. Deze kan naar hartenlust zijn eigen wensen kenbaar maken. Wij kijken of dit te realiseren is binnen WordPress. Maar feitelijk is (bijna) alles mogelijk!

Wilt u liever eerst een opzetje zien van uw potentiële nieuwe website? Geen probleem, wij maken kosteloos een opzetje die u kunt beoordelen!

 

Neem daarom vrijblijvend contact met ons op! Wij spreken u graag snel!

Voor iedereen een goede website, AB voor...

Stel gerust uw vragen...

U kunt geen inhoud kopiëren vanaf de site van AB.nl